SAY HI!

Ik verliet de middelbare school na een gesprek met de bemoedigende woorden van mijn mentor: ga jij maar lekker in een winkeltje staan joh. De HEMA leerde mij vervolgens in zes jaar zo’n beetje alles wat je nodig hebt op de arbeidsmarkt. Inkoop, verkoop, klantenservice, marketing en personeelszaken. Na tien jaar arbeidsbemiddeling ben ik op 1 april 2018 CAPITAL V gestart met één belangrijk doel: de zoektocht naar nieuwe medewerkers leuk maken. Dat doe ik door Recruitment te combineren met Marketing wat ik Arbeidsmarketing heb genoemd. Nee, ik werf zelf geen personeel meer en ik ben ook geen uitzendbureau. Ik wil werkgevers inspireren, ontzorgen in het recruitmentproces en laten zien dat het wél kan als je buiten de kaders denkt en dat je, door goede arbeidsmarketing, niet naar mensen hoeft te zoeken maar dat ze jou vinden. Met een creatieve, unieke en soms rebelse aanpak waarin de klant al-tijd centraal staat, is mijn motto: het kan ook leuk!